Αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Plaza» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου («Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου, Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων», εκδόσεις Λιβάνη) του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου. 


Απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», που ανήκε στον Κοτρώτσο, αποδοκίμασαν τον ίδιο και κατήγγειλαν την αδιαφορία του. Οι διαμαρτυρόμενοι σήκωσαν πανό μέσα στην αίθουσα απαιτώντας από τον εκδότη-δημοσιογράφο να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλει από το 2011.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Χατζηνικολάου, Χατζημαρκάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Κώστας Λαλιώτης. Την ίδια στιγμή, απαίτησαν μετ’ επιτάσεως από τους παριστάμενους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Στρατούλης, Δ. Παπαδημούλης, Ρ. Δούρου, Ν. Κωνσταντόπουλος και Γ. Βαρεμένος) να εγκαταλείψουν το πάνελ!!!
Όπου γάμος και χαρά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.