Απίστευτο : Έκλεψαν και έγδυσαν ηλικιωμένο που τους έκανε ωτοστόπ

Αξέχαστη θα μείνει η εμπειρία του ωτοστόπ σε έναν ηλικιωμένο κάτοικο της κοινότητας του Πραστού Αρκαδίας, ο οποίος αναζητούσε μεταφορικό μέσο για να πάει στο κοντινό χωριό Άγιος Ανδρέας. Αυτοί που τον πήραν μαζί τους ήταν ληστές, που δε δίστασαν να τον αφήσουν… γυμνό πάνω σε μια πλαγιά του Πάρνωνα.

Ο ηλικιωμένος χάρηκε όταν έκανε σήμα σε ένα περαστικό τζιπ με τρεις επιβάτες και ο οδηγός σταμάτησε για να τον παραλάβει. Δε φανταζόταν, όμως, τι θα ακολουθούσε. Λίγο πριν φθάσουν στον Άγιο Ανδρέα, ο άγνωστος οδηγός άλλαξε κατεύθυνση και οδήγησε το τζιπ προς το Ορεινό Κορακοβούνι, όπου σταμάτησε.
Οι τρεις άγνωστοι ζήτησαν απειλητικά από τον τρομοκρατημένο γέροντα όσα χρήματα είχε πάνω του.
Όταν εκείνος απάντησε πως δεν είχε, τον διέταξαν να… γδυθεί για να ψάξουν τα ρούχα του! Πράγματι, διαπίστωσαν ότι δεν είχε δεκάρα, αλλά για να τον… τιμωρήσουν, πήραν μαζί τους τα ρούχα και εξαφανίστηκαν με το τζιπ αφήνοντάς τον ολόγυμνο στη μέση του δρόμου!
Εκεί τον βρήκε κόκκινο από ντροπή και ξυλιασμένο από το κρύο ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος τον μετέφερε στο σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.