Ο δεκατριάχρονος Τζέιμι Εντουαρντς κατάφερε να κατασκευάσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο σχολείο του.

Ο δεκατριάχρονος Τζέιμι Εντουαρντς κατάφερε να κατασκευάσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο σχολείο του.
Ένας 13χρονος αποφάσισε να κατασκευάσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο σχολείο του και το ανακοίνωσε στους καθηγητές οι οποίοι στην αρχή ανησύχησαν, όμως στην συνέχεια έδωσαν το πράσινο φως στο μαθητή πιστεύοντας οτι δεν θα τα καταφέρει μιας και κανείς στην ηλικία του δεν είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο.
Ο μαθητής από τη Βρετανία όμως προσπάθησε και τα κατάφερε!

Με χρήση πολύ υψηλής ενέργειας, κατάφερε να συνθλίψει δύο άτομα υδρογόνου μετά τη ταχύτατη σύγκρουσή τους, και να δημιουργήσει ένα άτομο ηλίου πράγμα που εξέπληξε και τον ίδιο ο οποίος δήλωσε οτι δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει και οτι όλοι του οι φίλοι έχουν αρχίσει να νομίζουν ότι είναι τρελός.
Μπορεί το πείραμα που επιχείρησε ο 13χρονος μαθητής να μην είναι κάτι καινοτόμο στο τομέα της επιστήμης αφού αναπαράγεται από επιστήμονες σε όλο το κόσμο όμως τα τεράστια ποσά ενέργειας που απελευθερώνονται κατά τη διάσπαση των πυρήνων, θέλουν ειδική μεταχείριση ώστε να μην γίνουν επικίνδυνα ενώ και μόνο η ολοκλήρωση ενός τέτοιου πειράματος από έναν άνθρωπο τόσο μικρής ηλικίας είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Μετά από αυτό ο 13χρονος Τζέιμι Εντουαρντς κατέχει το ρεκόρ και ήδη παρακολουθεί μαθήματα στην ακαδημία του Penwortham Priory.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.