Παλλήνη : Μια ψύχραιμη μάτια προς τα συμφέροντα των Δημοτών.

Μια ψύχραιμη μάτια προς τα συμφέροντα των  Δημοτών.

Γράφει ο Γιώργος Αποστολίδης 

Συμπληρώσαμε 24 ώρες από την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων στο Δήμο Παλλήνης και άρχισαν σιγά- σιγά να ξεπηδούν οι πρώτες αντιδράσεις των πολιτών. Ο προβληματισμός, η στεναχώρια και η ανησυχία είναι τα συναισθήματα που εκφράζονται από την πλειοψηφία των Δημοτών (55%) ενώ στον αντίποδα στην ομάδα του νυν Δημάρχου επικρατεί  συγκρατημένος ενθουσιασμός (45%).

Πρέπει όμως να είναι έτσι τα πράγματα;


Σε αυτό το ερώτημα λοιπόν καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25/5/2014 που θα έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από την πρώτη Κυριακή. Και λέω διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού από εδώ και πέρα δεν επιλέγουμε τους φίλους, τους συγγενείς και τους γνωστούς μας, αλλά θα κληθούμε να επιλέξουμε την πολιτική που επιθυμούμε να ακολουθήσει η ΝΕΑ Δημοτική αρχή.

Ας δούμε όμως τα πραγματικά ποσοστά όπως αυτά αποτυπώνονται από τους αριθμούς.     
Ζούτσος 31.5%. Αποχή 25.8%. Μερτύρης 15.8%. Μπάκας 10.2%. Βολιώτης 8.6%.
Γαβράς 4.8%. Άκυρα 2.1%. Λευκά 1.2%.-

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τώρα η εικόνα που είχες στο μυαλό σου αγαπητέ αναγνώστη, δεν είναι η ίδια που είχες πριν από λίγο . Είμαι  επίσης βέβαιος ότι άρχισες να αναρωτιέσαι πως μπορείς να αντιδράσεις. 
Δυο είναι οι επιλογές μας, ή θα απέχουμε ή θα συμμετέχουμε, σε αυτό το δίλλημα μόνο εμείς μπορούμε να απαντήσουμε και επειδή είναι απόλυτα λογικό να μη μπορώ να απαντήσω για σένα, θα απαντήσω για μένα.

Εγώ λοιπόν θα πάω να ψηφίσω, αφού δεν θέλω να περιθωριοποιηθώ ή να αφήσω το 31.5% να αποφασίζει για μένα σε κλειστά γραφεία.

Θα πάω να ψηφίσω και μέσα στο φάκελο θα βάλω εκείνο το ψηφοδέλτιο που θα δηλώνει την διαφωνία μου στη σημερινή κατάσταση, στο στραγγαλισμό του Δημότη, στα κατασχετήρια των 35 euro, στην άρνηση για απολογισμό και λογοδοσία, στην πλήρη υποταγή των εκπροσώπων μου σε Βουλευτές και  Υπουργούς, στον αποκλεισμό της άποψης των πολιτών, στα ρουσφέτια στις φερόμενες ως  κοινωνικές παροχές που εξαθλιώνουν, στους εκβιασμούς των πολιτών, στην αύξηση των Δημοτικών τελών, στην παραχώρηση σε ιδιώτες εργολάβους δημοτικών υπηρεσιών, στην τρομοκρατία και τις διώξεις των εργαζομένων, στην σπατάλη σε έργα βιτρίνας, στην κοροϊδία για την αποχέτευση  και φυσικά στην αλαζονεία της εξουσίας και των παρατρεχαμένων της .

Για όλα αυτά λοιπόν θα ψηφίσω θετικά και θα βροντοφωνάξω ένα μεγάλο «ΝΑΙ» σε μια πόλη Λεύτερη και Δημοκρατική.
Θα πω ένα μεγάλο ΝΑΙ σε μια πόλη που θα αξίζει να ζω εγώ και τα παιδιά μου .

Ραντεβού στις κάλπες την Κυριακή… Θα είμαι εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.