Στις 30 Ιουλίου 2014 μια δίκη εναντίον του ΟΑΕΕ που μας αφορά "ΟΛΟΥΣ". Δώσε και εσύ το παρών!!!


Την 30 Ιουλίου 2014 εκδικάζεται αγωγή στα δικαστήρια της Ευελπίδων με την οποία έχουν προσφύγει εναντίον του ΟΑΕΕ συμπολίτες μας ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι (πρώην ασφαλισμένοι) του κλάδου των ελεύθερων επαγγελματιών. Η αγωγή γίνεται με την αρωγή και τον συντονισμό των συμμετεχόντων πολιτών από το ΙΝΚΑ και δικηγόρος θα είναι ο κος Ιωάννης Μυταλούλης μέλος της Νομικής επιτροπής του ΕΠΑΜ.

Παρόλα αυτά η σημασία και η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι υπερκομματική και αφορά όχι μόνο τους έχοντες σχέση με τον ΟΑΕΕ αλλά θα μπορούσαμε να πούμε όλον τον Ελληνικό λαό.

Σπουδαίοι δικηγόροι που να έχουν το σθένος να πάνε κόντρα με το σύστημα σπανίζουν. 
Ο κος Μυταλούλης είναι ένας από αυτούς τους λίγους, που έχει και άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως για παράδειγμα με την αποσύνδεση του ΕΤΗΔΕ (χαράτσι) από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.  Ως γνωστόν όλες οι αποφάσεις που βγαίνουν καθαρογραμμένες από τα δικαστήρια ξεκινούν με το γνωστό ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Και εδώ έγκειται η έκκληση μας για συμπαράσταση και βοήθεια.

Παρακαλούμε άπαντες που έχουν έννομη σχέση και συμφέρον από τον ΟΑΕΕ να παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 30/7/2014 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ως παράσταση πολιτικής αγωγής, έχοντας μόνον μαζί τους την ταυτότητα τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

Εάν η παρουσία μας είναι κατά χιλιάδες (εκατοντάδες δεν φτάνουν) και δηλώσουμε όλοι ως παράσταση πολιτικής αγωγής, καταλαβαίνετε και συνειδητοποιείτε πόσο δύσκολο είναι να βγει μια απόφαση αρνητική προς τους ασφαλισμένους και αυτή να είναι παράλληλα και ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΥΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Δεν ταιριάζει.
Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ προς τους ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 30/7/2014.
Από την Γραμματεία της Ε.Ν.Α. του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.