4 τραυματίες από τη συμπλοκή-Ανάμεσά τους και ο Μαζιώτης

Διαβάστε αναλυτικά πως εξελίχθηκε η αιματηρή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας που οδήγησε στη σύλληψη του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη.
Όταν ο Νίκος Μαζιώτης είδε μαζί με τους συνεργούς του τους αστυνομικούς στην πλατεία Καπνικαρέα, άνοιξε πυρ εναντίον τους.
Οι αστυνομικοί απάντησαν άμεσα στα πυρά και από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός Τουρίστας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαζιώτης έτρεξε και μπήκε σε ένα ταξί. Ο οδηγός ξεκίνησε να οδηγεί ωστόσο λίγο παρακάτω οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έστησαν μπλόκο και τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο.
4 τραυματίες από τη συμπλοκή-Ανάμεσά τους και ο Μαζιώτης
Από τη συμπλοκή του Νίκου Μαζιώτη και του συνεργού του με τους αστυνομικούς, τραυματίστηκαν συνολικά 4 άτομα. Πυρά δέχθηκε και ο Νίκος Μαζιώτης αλλά και ο συνεργός του, ενώ τραυματίστηκε ένας αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής και ένας περαστικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης έχει τραυματιστεί ελαφρά και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό. Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η έλευση των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής που τον γνωρίζουν, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν.
Η επιχείρηση στήθηκε μετά από πληροφορία της Αντιτρομοκρατικής ότι ο Νίκος Μαζιώτης και ο συνεργός του σύχναζαν στο κέντρο της Αθήνας.
Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.