Ο Αβραμόπουλος προτάθηκε για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο προτείνει η κυβέρνηση για τη θέση του επόμενου Έλληνα Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, , όπως ανακοινώθηκε, «σε συνέχεια της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 16ης Ιουλίου 2014, η κυβέρνηση ενημέρωσε με επιστολή τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ότι προτείνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη θέση του Επιτρόπου στη στην Κομισιόν».
O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη αργά το απόγευμα του Σαββάτου, και της ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι η ίδια η επόμενη επίτροπος.
Η απόφαση για τι πρόσωπο του νέου Επίτροπου προφανώς κατέληξε στην κοινή συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον έως σήμερα υπουργό Εθνικής Άμυνας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.