Κανένας διορισμός μονίμων καθηγητών δεν θα γίνει την προσεχή σχολική χρονιά.

Κανένας  διορισμός μονίμων καθηγητών δεν θα γίνει την προσεχή σχολική χρονιά.
Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος σε συνάντηση του με το προεδρείο της ομοσπονδίας. Στον κρατικό προϋπολογισμό έχουν εγγραφεί πιστώσεις για 2.000 συνολικά αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ θα χρησιμοποιηθούν και κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Δερμετζόπουλος επανέλαβε ότι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα προχωρήσει, ξεκινώντας άμεσα από την αξιολόγηση των στελεχών. Ως προς την επανατοποθέτηση των διαθεσίμων καθηγητών, η ΟΛΜΕ ανέφερε ότι «δεν υπήρξε καμία δέσμευση στα αιτήματα της ΟΛΜΕ (να μην απολυθεί κανείς, τοποθέτηση όλων σε εκπαιδευτικές θέσεις). Όσον αφορά την επαναφορά τομέων και ειδικοτήτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, απάντησε ότι δεν το συζητάει, γιατί αυτό σημαίνει κατάργηση του νόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.