Δεν έχουν τέλος τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά αμάχων στη Γάζα

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το Ισραήλ χτύπησε από αέρος ένα στρατόπεδο προσφύγων στη βόρεια πλευρά της Γάζας και στέρησε τη ζωή δέκα ανθρώπων.
Λίγο νωρίτερα, πύραυλος που εκτοξεύτηκε από Ισραηλινούς κατέληξε στον προαύλιο χώρο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας, στην περιοχή Σίφα.

Το Reuters αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι το νοσοκομείο υπέστη ζημιές και ότι υπάρχουν τραυματίες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αναφερθεί ανθρώπινη απώλεια.
Χαμάς και Ισραήλ, πάντως, ανταλλάσουν κατηγορίες σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την επίθεση. 
Σύμφωνα με επικεφαλής του ισραηλινού στρατού, αμφότερα τα περιστατικά οφείλονται σε ρουκέτες της Χαμάς που «έχασαν τον στόχο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.