Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Ανδρέα Παπανδρέου σχεδιάζει η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην προσφορά του στη χώρα σχεδιάζει η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτεργάτες τον Δημήτρη Τσουκαλά και τον Αντώνη Κοτσακά.

Ωστόσο, όπως ακούγεται, κάποιοι μέσα από την Κουμουνδούρου… αντιδρούν. Προφανώς είναι οι ίδιοι που θεωρούν τον Τρότσκι μεγάλο ηγέτη και κάθε βράδυ, πριν πέσουν για ύπνο, φιλάνε την εικόνα του Λεωνίδα Κύρκου. 
Είναι οι ίδιοι, μάλλον, που θεωρούν ότι τα Σκόπια πρέπει να λέγονται «Μακεδονία», ότι στη Θράκη υπάρχει τουρκική μειονότητα και ότι φυσικά το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
Λησμονούν φαίνεται όλοι αυτοί, ότι τους ψηφίζει το παλιό ανδρεοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και σε αυτό τον κόσμο οφείλουν ότι από γκρουπούσκουλα «παίζει» μέχρι και να κυβερνήσουν την Ελλάδα. 
Εκτός εάν νομίζουν, ότι οι ιδεοληψίες τους έχουν «συνεπάρει» τον ελληνικό λαό, οπότε μάλλον χρειάζονται γρήγορα έναν καλό γιατρό να τους κοιτάξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.