ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού - Παπάγου δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων του "ΙΑΣΩ GENERAL"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΙΑΣΩ GENERAL"

Χθες Τρίτη, 01/07/2014, ο επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» Περικλής Ζήκας, είχε δίωρη συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων στη γενική κλινική "ΙΑΣΩ GENERALστον Χολαργό.
Το σωματείο έχει εξαγγείλει τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 23/06/2014.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας και άμεση πρόσληψη προσωπικού, λένε «όχι» στην εντατικοποίηση της εργασίας και δεν υποκύπτουν στις πιέσεις και στην τρομοκρατία.


Από το 2009 η Διοίκηση του "ΙΑΣΩ GENERAL" έχει μειώσει τους μισθούς τους, καθώς και το προσωπικό της κλινικής. Τώρα δε, καθυστερεί την καταβολή της μισθοδοσίας.
Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας αλλά και τη Δημοτική Αρχή που καμαρώνει, πως οι χορηγίες του"ΙΑΣΩ GENERALπρος τον Δήμο μας είναι κομμάτι από τους μισθούς των εργαζομένων που η διοίκηση της κλινικής έχει περικόψει.

Για άλλη μια φορά, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν θάψει τον αγώνα τους.
Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων του "ΙΑΣΩ GENERALκαι καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς της πόλης μας να κάνουν το ίδιο. Εμπρός να σπάσουμε τον αποκλεισμό των Μέσων Ενημέρωσης.

Χολαργός, 02/07/2014

Η Συντονιστική Επιτροπή
του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.