Σοκάρει το πρόβλημα της γυναίκας που είναι αλλεργική στο νερό – «Αν κλάψω, θα πεθάνω» (video)

Η Χάιντι Ντελ είναι μια 27χρονη πρώην καθηγήτρια χορού η οποία αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Είναι αλλεργική στο νερό. Απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με το νερό γιατί είναι επώδυνο, αλλά και επειδή το αλλεργικό σοκ που υφίσταται ο οργανισμός είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να τη σκοτώσει.


Στο βίντεο θα δείτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας τι απαγορεύεται να κάνει η Χάιντι, και τι παθαίνει όταν την αγγίζει νερό, δάκρυ, ιδρώτας. Δεν μπορεί να κολυμπήσει, ενώ κινδυνεύει ακόμη και όταν βρέχει έξω. Η αλλεργία εμφανίστηκε στα 20 της χρόνια και οι γιατροί κατέληξαν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται «υδατογενής κνίδωση». 

Μπάνιο κάνει μόνο μια φορά την εβδομάδα και αυτό μάξιμουμ για 1 λεπτό, έτσι ώστε να έρχεται όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα σε επαφή με το νερό. Νερό πίνει σπάνια αφού ο πόνος είναι αφόρητος και ενυδατώνεται μόνο με γάλα και cola διαίτης. 
Τα μαλλιά της τα λούζει ο σύντροφος της. Αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της και τον χορό γιατί ο ιδρώτας μπορούσε να τη σκοτώσει. 

Όπως και το κλάμα άλλωστε, αφού το σοκ που υφίσταται ο οργανισμός είναι αρκετά ισχυρό. Έξω από το σπίτι δεν βγαίνει όταν βρέχει ενώ κυκλοφορεί πάντα με αντιισταμινικά χάπια μέσα στην τσέπη της. 

Η υδατογενής κνίδωση είναι μια σπάνια αλλεργική αντίδραση. Σε ήπιες μορφές η επαφή με το νερό δημιουργεί έντονη φαγούρα, εξανθήματα και κοκκινίλες η οποία εξαφανίζεται μετά από ώρες. Σε βαρύτερες μορφές όμως ο πόνος είναι αφόρητος και ο κίνδυνος για σοκ μεγάλος.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.