Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία σε σχολείο της Καβάλας και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν γονείς και μαθητές... του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (πίσω από το Δημαρχείο) το πρωί της Πέμπτης, καθώς προσήλθαν στο σχολείο για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτό που αντίκρισαν ήταν η ελληνική σημαία...να έχει αναρτηθεί ανάποδα! (κάτι που, παλαιότερα, θα σήμαινε...ανταρσία των μαθητών του σχολείου!)
Το χειρότερο στην όλη η υπόθεση δεν είναι τόσο η ίδια η ανάρτηση της ανάποδης σημαίας (στην τελική αυτό μπορεί να έγινε και κατά λάθος από την διεύθυνση του σχολείου), όσο το γεγονός ότι ουδείς το παρατήρησε, είτε γονέας είτε μαθητής, ώστε να κάνει την παρατήρηση και να διορθωθεί.
Όπως σημειώνει το kavalapress, είναι χαρακτηριστικό ότι οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από...περαστικό ο οποίος έτυχε να περνάει από εκείνο το σημείο στις 2:30 το μεσημέρι (!) και να δει την ανάποδη σημαία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.