Σοκ στην Παλλήνη : Ο εχθρός επιτέθηκε με όλες του τις δυνάμεις κατά της πόλης

Σήμερα ο Δήμος Παλλήνης παρέλαβε την απόφαση της Reds. Σε τρεις μέρες η Reds θα πάρει από το ταμείο του δήμου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (4.000.000 €) !!!!
Αυτή είναι η πληροφορία που ανάρτησε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Άρης Βίτσιος πριν λίγα λεπτά στο facebooκ, σοκάροντας όλους όσους το διάβασαν.

Εμείς ξαναβάζουμε μπροστά το ερασιτεχνικό εργαλείο που διαθέτουμε και σηκώνουμε ψηλά τη σημαία της αντίστασης απέναντι στα ισχυρά συμφέροντα που θέλουν να ξεσκίσουν το λαό της Παλλήνης και καλούμε όλους  τους πολίτες του Δήμου Παλλήνης να δημιουργήσουν ένα αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στους "φερόμενους"  ως επενδυτές .
Ξανά από την αρχή λοιπόν!!! 
"καλή αντάμωση στο Κτήμα" 
                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.