ΕΚΤΑΚΤΟ στα Ίμια: Δύο τουρκικά f-16 την έπεσαν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Την ώρα που o υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα, σημειώθηκε εμπλοκή!
Εμφανίστηκαν στην περιοχή δύο τουρκικά f-16, ωστόσο, έγκαιρα, στο σημείο έφτασαν δύο ελληνικά F-16 τα οποία «απομάκρυναν» τα τούρκικα αεροσκάφη!
Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των ελληνικών μαχητικών, δεν υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου του ΥΕΘΑ το οποίο πέταξε κανονικά για την Κρήτη όπου ήταν και ο τελικός του προορισμός.
Ο Πάνος Καμμένος μαζί με τους Αρχηγούς Αεροπορίας και Ναυτικού έριξεΤΗΝ  το στεφάνι για να τιμήσει τους νεκρούς των Ιμίων. 
Η Τουρκιά όμως φαίνεται ότι βρήκε μια ευκαιρία για να ανεβάσει τους τόνους κι αυτό χρειάζεται παρακολούθηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.