O παγκόσμιος τίτλος στον Μιχάλη Ζαμπίδη

Με βήματα αργά ανέβηκε στο ρινγκ υπό τον ήχο της μοναδικής μελωδίας του Λοίζου “Το ζειμπέκικο της Ευδοκίας”.

Καταχειροκροτήθηκε , συγκίνησε τους πάντες και έπαιξε για τελευταία φορά , με όλο του το είναι, με πάθος και λατρεία…. με ελληνική ψυχή και καρδιά που χτυπούσε δυνατά! Και υποκλίθηκε στο άθλημα και στον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον θαυμάσει για τελευταία φορά πάνω στο ρινγκ… Και έριξε την μαχητική του αυλαία αφού πλέον θα συγκεντρωθεί στο προπονητικό και επιχειρηματικό του έργο.





Νίκησε τον τελευταίο αντίπαλό της μαχητικής του καριέρας από την Αυστραλία Steve Moxon σε έναν αγώνα των πέντε γύρων… Εξαιρετικά σκληρός και δύσκολος ο Moxon ηττήθηκε από τον Iron Mike

O παγκόσμιος τίτλος στον Iron Mike!

Αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε: “Είχα σκεφτεί διαφορα πράγματα να πω… αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ!” Συγκινημένος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Γιαννακη για την απονομή και συνέχισε: “Η Ελλάδα περνάει δύσκολα αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω όλοι οι Έλληνες. Να πάσχουμε από το σύνδρομο της λερνέας Ύδρας: Να μας κόβουν το ένα κεφάλι να βγάζουμε 100!” 

Πηγή 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.