Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους και προσφέρουν τόσο σπουδαίο έργο.

Ο αστυνομικός-κλινικός ψυχολόγος και καθηγητής του Zero Stray Academy, Βαγγέλης Δρίβας , σε συντονισμό με την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς και το Zero Stray Pawject σήμερα κατάφερε να εντοπίσει μετά από πολύωρη αναζήτηση και να περισυλλέξει το λυκόσκυλο που κάηκε από την φωτιά, φωτογραφήθηκε από διερχόμενους και συνέχιζε να περιφέρεται αβοήθητο. Μεταφέρεται στην εξαιρετική δομή του Dogs' Voice στο Γαλάτσι όπου θα λάβει την απαιτούμενη περίθαλψη από την ΕΔΚΕ και να φιλοξενηθεί με ασφάλεια. Θα σας ενημερώσουμε αν αυτό το πλάσμα χρειαστεί φιλοξενία ή υιοθεσία.

πηγή

1 σχόλιο:

ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ είπε...

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: nikitaraslef1978@gmail.com
Ευχαριστώ

Παρατήρηση
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.