Μείωση έως 30% στην κατανάλωση βενζίνης



Πτώση της κατανάλωσης καυσίμων σε ποσοστό 30% εμφανίζουν τα τελευταία συγκεντρωτικά στοιχεία των πρατηριούχων. Τον Απρίλιο σημειώθηκε απότομη βουτιά στην κατανάλωση, ενώ τον Μάιο, όπου δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία ούτε από το υπουργείο Ενέργειας αλλά ούτε και από τα διυλιστήρια, οι πρατηριούχοι ομιλούν για κατάρρευση των πωλήσεων που φέρνει την κατανάλωση σε πτωτική τροχιά της τάξεως του 30%.

Πάντως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η πτώση του τζίρου ως τον Απρίλιο ήταν 10-12% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2009. Οι πρατηριούχοι, πιο απαισιόδοξοι, υποστηρίζουν ότι η πτώση του τζίρου φθάνει και το 30%, αλλά με ανεπίσημα στοιχεία για το πεντάμηνο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το 2009 πουλήθηκαν περί τους 2.160.000 εκατ. τόνους ντίζελ και περί τους 2.850.000 τόνους βενζίνης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=339514&dt=24/06/2010#ixzz0ryw17Zz4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.