Σε τροχαίο στο Κορωπί έπεσε η Μαίρη Χρονοπούλου


Από θαύμα σώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαίρη Χρονοπούλου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και αναποδογύρισε

Η μεγάλη ντίβα της οθόνης οδηγούσε στο Κορωπί, έχοντας ως συνοδηγό την οικιακή της βοηθό.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του και ντελαπάρισε σε χωματόδρομο.

Η ηθοποιός κατάφερε να βγει μέσα από τις παραμορφωμένες λαμαρίνες, με μικρές μόνο αμιχές, ενώ η οικιακή βοηθός τραυματίσθηκε ελαφρά στο κεφάλι. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν σπίτι.

«Είμαι καλά. Ήτανε άμμος, 2 - 3 αυτοκίνητα εκεί πέρα ψιλοτουμπαρσιμένα, όχι μόνο το δικό μου», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για ακόμα μία φορά, η δημοφιλής ηθοποιός βγήκε δυνατή από μία περιπέτεια, αποδεικνύοντας πως αντράκι δεν ήταν μόνο στην οθόνη...

Πάντως, οι δυσκολίες που έχει περάσει είναι πολλές: ένα τροχαίο την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ πάλεψε με τις φλόγες όταν ένα κερί έπεσε πάνω στη μπλούζα της και νοσηλεύτηκε με σοβαρά εγκαύματα।
http://www.youtube.com/watch?v=rZGafkjRrlc&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.