Ανεξάρτητο Ενωτικό Κίνημα Ανθούσας : Aπαράδεκτη – αντιδεοντολογική και προδοτική συμπεριφορά του επικεφαλής της ΔΔΠ Νίκου Έξαρχου

Mέ έναυσμα τα τελευταία γεγονότα πού διαδραματίζονται στον πολιτικό χώρο του νέου Δήμου Παλλήνης για την ανάδειξη Δημάρχου, και με σημείο αναφοράς την απαράδεκτη – αντιδεοντολογική και προδοτική συμπεριφορά του επικεφαλής της ΔΔΠ Νίκου Έξαρχου, αποφασίσαμε ως Ανεξάρτητο Ενωτικό Κίνημα Ανθούσας ( ΑΕΚΑ ), θεωρώντας πώς η σιωπή είναι συμμετοχή, και επειδή η αξιοπρέπεια για μας είναι αγαθό το οποίο κρατάμε ψηλά, να προχωρήσουμε στην παρακάτω ανακοίνωση :
Το Ανεξάρτητο Ενωτικό Κίνημα Ανθούσας, και τα ενεργά μέλη του, στηρίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας τον Νίκο Έξαρχο, υποψήφιο Δήμαρχο Παλλήνης, ακούγοντας και δεχόμενοι με ελπίδα το κάλεσμα για την δημιουργία μιας παράταξης,΄΄ Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αγκυλώσεις παρελθόντος και χωρίς κομματικούς συμβιβασμούς. Μία ανοικτή αγκαλιά για όλους. ΄΄

Θελήσαμε να προσφέρουμε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές μας, σε ένα όραμα για μια ξεκάθαρη, ανοικτή Τ.Α σε συνεργασίες και διάλογο, νοοτροπία και ιδέες πού θα γινόντουσαν πράξη και θα εφαρμόζονταν στο νέο μεγάλο Δήμο.

Εκ των υστέρων όμως, περίτρανα αποδεικνύεται πώς άλλα έλεγαν και άλλα είχαν στο μυαλό τους.

Επεκράτησε – μετά την συνάντηση Έξαρχου – Ζούτσου και επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη υποψηφίου - η κομματική εντολή και τα ανάλογα ίσως ανταλλάγματα. Αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος

Έφυγαν νύκτα και στο σκοτάδι, κοροϊδεύοντας συνεργάτες με τον χειρότερο και πλέον ανήθικο τρόπο, χωρίς καν να σεβαστούν πρώτα από όλα τον εαυτό τους, πόσο μάλλον εμάς.

Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το γιατί και πώς συνέβησαν όλα αυτά.

Ως Κίνημα και προσωπικότητες οι οποίες συνεχίζουμε – ίσως τελικά κακώς – να πιστεύουμε σε αξίες και ιδανικά ,μένοντας μόνοι σε μια ΄΄ παράταξη ΄΄ πού ΄΄ πουλήθηκε ΄΄ από τον επικεφαλής της, δεν σταματάμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο, - ανεχόμενοι και τον χλευασμό των ΄΄ νικητών ΄΄ του εμφυλίου τους, ο οποίος μάλιστα δείχνει το επίπεδο και την σοβαρότητά τους -.


Καλούμε λοιπόν τον Νίκο Έξαρχο να εξηγήσει, να ενημερώσει με τρόπο πού ο ίδιος θα επιλέξει, τους εκατοντάδες υπογράφοντες υποστηρικτές του, και να δώσει καθαρές εξηγήσεις περί των γεγονότων.

Θεωρούμε πώς έχει ηθική πρωτίστως υποχρέωση, αν και έχει αργήσει, αλλά θα ήταν ίσως άδικο και κρίμα να χρεωθεί επίθετα και ιδιότητες τα οποία θα προσέβαλαν ακόμα και εμάς αν έστω τα ψιθυρίζαμε.

Διατηρώντας την ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Ο Επικεφαλής ΑΕΚΑ

Προδρομίδης Φώτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας γιατί δείχνετε ότι έχετε θάρρος και δέν προσπαθήτε να μασήσετε τα λόγια σας.
Δείχνετε πώς πιστεύετε σέ αξίες και ιδανικά πού εύκολα και με μικρό αντίτιμο ξεπουλιούνται.
Σταγόνα καθαρού νερού στόν βάλτο τής αναξιοπρέπειας και τών συναλλαγών.
Αλήθεια, οι υπόλοιποι μουγγάθηκαν?

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που θα γίνω κακός αλλά θα έπρεπε να το περιμένετε αυτό που έγινε. Δυστυχώς άνθρωποι που είναι "επαγγελματίες" της πολιτικής απλώς διαιωνίζουν τα κακώς κείμενα που έχουν οδηγησει την Ελλάδα και την τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ που είναι σήμερα. Ο κ. Έξαρχος είναι ένας απ' αυτούς και το κακό είναι ότι δεν είναι ο μόνος στην περιοχή.....

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.