Όταν οι άλλοι σιωπούν το Ε.ΠΑ.Μ αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Χώρας


Διαβάστε με προσοχή την ανακοίνωση - πρόσκληση που δημοσίευσε το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης και έχει στόχο το νησί της Σαμοθράκης... Διαβάστε πως θέλουν για άλλη μια φορά ''Έλληνες επενδυτές"(Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί) σε  συνεργασία  με το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο να ξεζουμίσουν με αποικιοκρατικού χαρακτήρα "επενδύσεις"(Ε.Ο.Ζ) μια περιοχή που και οι ίδιοι την περιγράφουν ως το σημαντικότερο γεωστρατηγικό κομμάτι της Ελλάδας και της Ευρώπης με τη συνταγή της Πολωνίας για το Λαό. Ενώ ονειρεύονται τα κέρδη τους να έχουν την προστασία της Ελβετίας.       
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση  

Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης πιστό στις υποχρεώσεις του απέναντι στη Θράκη,  ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου  2012 και ώρα 5 το απόγευμα,  στην Αίθουσα της Τράπεζας της Ελλάδας  στην Αθήνα, θα λάβει χώρα μια παρουσίαση για τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και  την άμεση αναγκαιότητα αυτών στο κομμάτι της πολυπόθητης ανάπτυξης της χώρας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται  και δρα υπό την αιγίδα του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Η Θράκη είναι το σημαντικότερο γεωστρατηγικά κομμάτι της Ελλάδας και της Ευρώπης και ο τόπος με τον αρχαιότερο πολιτισμό της Ευρώπης.  Και όπως το Φόρουμ κατά την ίδρυση του είχε ανακοινώσει, ότι η Θράκη επιβάλλεται να γίνει η «Ελβετία» της Ελλάδας  και των Βαλκάνιων, έτσι και θα γίνει.
Έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι  οποίοι είναι οι ειδικοί σε αύτη την θεματολογία και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  για το γεγονός  πως μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για τη Θράκη.
Οικονομολόγοι, Νομικοί και Πολιτικοί θα αναλύσουν  τον ορισμό και τη φύση των Ε.Ο.Ζ., και θα  ξεδιαλύνουν τους φόβους  του ευρύτερου πληθυσμού της Θράκης, που είναι απολύτως κατανοητοί.
Θα  αναδείξουμε με αριθμούς και με δομημένη οικονομική σκέψη, με νέα στοιχεία και με εξειδικευμένες μελέτες, το τεράστιο όφελος μιας τέτοιας Ζώνης για την Θράκη άλλα και για την Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η Πολώνια επέμενε έντονα να κρατήσει τις  Ζώνες.
Θα αποδείξουμε πως με αντισταθμιστικά  μέτρα  διευκολύνονται οι τοπικές εταιρίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν στις Ζώνες.
Θα θίξουμε το εργασιακό θέμα, το οποίο δεν καταλύεται από  το Εθνικό Δίκαιο, αλλά αντιθέτως εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι θα απορροφηθούνε από τις ζώνες και το 70% αυτών θα προέρχεται από τον τοπικό πληθυσμό. Άλλωστε αυτό επιβάλει το Κοινοτικό Δίκαιο και αυτός είναι ο στόχος μας.
Και τέλος θα παρουσιάσουμε ένα καινοτόμο επτάλεπτο  ντοκιμαντέρ,  που ετοίμασε το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ της Θράκης  με την βοήθεια ενός εξαίρετου Θρακιώτη κινηματογραφιστή, του Θεόφιλου Γεροντόπουλου και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσει τις εντονότερες  εντυπώσεις για το ιερό Νησί των Καβείρων, τη Σαμοθράκη. Ελπίζουμε το βίντεο να σας  κάνει υπερήφανους για τον σπουδαιότερο πολιτισμό του κόσμου που έχουμε την τιμή και μεγάλη ευθύνη να τον αποκαλούμε δικό μας.
Επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε με απλά λόγια και εικόνες τον πραγματικό πλούτο του τόπου μας,  που ποτέ δυστυχώς στην Νεοελληνική του Ιστορία δεν έχει αναδειχθεί όσο θα του άξιζε.  Αυτό το ενεργειακό νησί με τα τρία είδη νερού,  τους καταρράκτες,   την αγρία φύση,  την αρχαιότερη ιστορία της Ευρώπης,  τη Νίκη και την Αρσινόη της Θράκης, που εκτίθενται στο Μουσείο του Λούβρου, πρέπει να θαυμάζεται  από όλη την Υφήλιο.

2 σχόλια:

Γιώργος Φωτεινός είπε...

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΖ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" (τρομάρα της!) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο ΕΠΑΜ.
Θα ειμαι εκεί!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.