Δημήτρης Κοτρώνης: Απάντηση σε διαδόσεις σχετικά με ‘συζητήσεις’ και εμπλέκουν και το πρόσωπό μου.

Επειδή έφτασαν στ’ αυτιά μου κάποιες διαδόσεις, σχετικά με ‘συζητήσεις’ που έγιναν ανάμεσα στη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ (ΡΔ) και την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΚΠΠ), διαδόσεις που εμπλέκουν και το πρόσωπό μου σ’ αυτές, θα ‘θελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Στην ιδρυτική Συνέλευση της ΚΠΠ που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 13 Σεπτ. – στην οποία παραβρέθηκα με πρόσκληση που έλαβα από το Γιώργο Αποστολίδη (αγαπητό φίλο και συναγωνιστή)- αποφασίστηκε να γίνουν συζητήσεις, στις αμέσως επόμενες ημέρες, με άλλες συγγενείς δημοτικές παρατάξεις, για να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα: Η Κίνηση Πολιτών Γέρακα, η Κίνηση Πολιτών Ανθούσας και ‘η παράταξη του κου Γκοτσόπουλου’ (αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δοθεί όνομα στη ΡΔ).

Για το σκοπό αυτό ορίστηκε 3μελής επιτροπή (Αν.Βλαχοπουλιώτη, Γ.Αποστολίδης, Οδ.Ρομπάκης).

Από δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο και στα blogs έμαθα ότι έγιναν συναντήσεις με την Κίνηση του Γέρακα και με πολίτες της Ανθούσας.

Γνωρίζω ότι δεν επιδιώχθηκε και δεν έγινε καμιά επαφή της παραπάνω επιτροπής με τη ΡΔ.
Σε ότι με αφορά έχω να πω, ότι ούτε κάποιο από τα μέλη της επιτροπής, ούτε και άλλος κανείς δεν επικοινώνησε και πολύ περισσότερο δεν συζήτησε μαζί μου, σχετικά με το παραπάνω θέμα. Ούτε και είχα εξουσιοδοτηθεί για κάτι τέτοιο.
Οπότε οι όποιες διαδόσεις είναι ψέματα και χαρακτηρίζουν αυτούς που τις διαδίδουν.

Μέχρι τώρα δεν έθιξα το θέμα γιατί πιστεύω ότι η κάθε συλλογικότητα από μόνη της αποφασίζει πως θα κινηθεί. Το αν εφαρμόζονται οι αποφάσεις που παίρνει είναι θέμα των μελών της να τις ελέγξουν.

Όταν όμως σε εμπλέκουν για να δικαιολογήσουν τους –προαποφασισμένους- σχεδιασμούς τους δεν μπορείς να σωπαίνεις.

Δημήτρης Κοτρώνης .
Yποψ.δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.