Ορεινή ποδηλασία στο Γέρακα.

Ορεινή ποδηλασία στο Γέρακα; Γιατί όχι!


Με λίγη καλή θέληση και συλλογική προσπάθεια όλα γίνονται.

Ο Δήμος Γέρακα σε συνεργασία με ομάδα ειδικών σε αγώνες MTB διοργανώνει τον 1ο αγώνα open mountainbike στην περιοχή του Γέρακα.
Ο αγώνας θα έχει τη μορφή circuit και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου σε μία πρωτότυπη πίστα που έχει διαμορφωθεί στην καρδιά του Γέρακα ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του mtbαλλά και για τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα μέσα στην πόλη! Το εγχείρημά μας φιλοδοξεί καθιερωθεί και να γίνει θεσμός. Σε αυτή την πρώτη μας απόπειρα χρειαζόμαστε τη στήριξη σας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, μικροί και μεγάλοι, φίλοι της ποδηλασίας, αθλητές ή απλοί θεατές!--

Δρούγκας Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.