Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικινδύνων καιρικών φαινόμενων.

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικινδύνων καιρικών φαινόμενων. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο (17-19/10/2010) στην χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ειδικότερα τα φαινόμενα θα είναι έντονα: A) Την Κυριακή (17/10/2010) στην Δυτική Ελλάδα (κυρίως στο Ιόνιο,τη Δυτική Στερεά, και τη Δυτική Πελοπόννησο) και αργότερα στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και τα Κύθηρα.

Β) Την Δευτέρα (18/10/2010) σχεδόν ολόκληρη την χώρα

Γ) Την Τρίτη (19-10-2010) στα Δυτικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ

Δ. ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.