Δημήτρης Καρκούλιας :Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του νέου θεσμού.

Αγαπητοί συνδημότες Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη τρεις πόλεις με ομοειδή προβλήματα και διαφορετικούς δείκτες ανάπτυξης, συνθέτουν ήδη το νέο Δήμο Παλλήνης.

Η πρόκληση για επιτυχία του νέου θεσμού είναι μεγάλη και ο στόχος κοινός για όλους.

Να επιτύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν πρέπει να λείψει κανένας. Η απαξίωση των πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής δεν πρέπει να μας επηρεάσει.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του νέου θεσμού.

Συμμετέχω συνεχώς στα κοινά του Δήμου Γέρακα από το έτος 1990 μέχρι σήμερα.

Γνωρίζοντας τα κυρίαρχα προβλήματα των τριών πόλεων, με πολλούς από εσάς έχω δώσει αγώνες για την επίλυση τους όπως, συγκεντρώσεις για το σχέδιο Ανθούσας, διαμαρτυρία για το  εργοτάξιο της ΕΘΕΛ, παραστάσεις και υπομνήματα για την αποχέτευση, συμμετοχή για πυροπροστασία και κατάσβεση πυρκαγιών, αγώνες για απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ, για αντιπλημμυρικά έργα κ.λ.π.

Στις κρίσιμες αυτές εκλογές επέλεξα , ξεπερνώντας τις κομματικές γραμμές, να στηρίξω το Θανάση Ζούτσο για Δήμαρχο του νέου Δήμου, όχι από τοπικιστική αντίληψη αλλά από τη βεβαιότητα ότι
έχει τη δυνατότητα να επιτύχει στο νέο του ρόλο.

Η μακροχρόνια αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία του, η εργατικότητα, η εντιμότητα, το μεγάλο έργο του στο Γέρακα και προπάντων η ΔΕΣΜΕΥΣΗ του ότι θα είναι Δήμαρχος ΟΛΩΝ αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του και για την ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των Δημοτών.

Επειδή δεν μπορώ να απουσιάσω από αυτήν την πρόκληση, ως συνδημότης σας, σας βεβαιώνω, ότι από οποιανδήποτε θέση με εντάξει η εμπιστοσύνη σας, την οποία και ζητώ, θα βοηθήσω να επιτύχει ο νέος θεσμός και ο Θανάσης Ζούτσος να αναδείξει το νέο Δήμο Παλλήνης πρότυπο Δήμο για το καλό όλων μας.
Με τιμή
Δημήτρης Καρκούλιας


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ

Δημήτρης Καρκούλιας
Δικηγόρος Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος



Ο Δημήτρης Καρκούλιας κατάγεται από την επαρχία Καλαβρύτων.

Διαμένει μόνιμα στο Γέρακα από το έτος 1987, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και ασκεί ενεργό δικηγορία.

Παντρεμένος με την Κρυσταλλένια Παπαδοπούλου, καθηγήτρια, έχουν ένα υιό φοιτητή.

Η πορεία του στο Δήμο Γέρακα 1990 - 2010

1989 Εκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος

1994 ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ στηριζόμενος από την Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εκλέγεται αρχηγός της μειοψηφίας.

1998 ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ με τον συνδυασμό ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με το χρίσμα της Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, συμμετέχει στον δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εκλογών.

2002 ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ με το συνδυασμό ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ λαμβάνει ψηλό ποσοστό ψήφων. 2006 Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος

ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ (1990-2010)

• Συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος και επί δυο τετραετίες αρχηγός της μειοψηφίας του Δήμου Γέρακα.

• Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου.

• Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου.

• Εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Κ.Ε.Τ.Α.

• Εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.).

• Μέλος Αθλητικού Οργανισμού και Επιτροπών Δήμων & Κοινοτήτων Αττικής για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

• Μέλος της Εταιρείας Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νομικών.

• Ενεργό μέλος των πολιτιστικών συλλόγων Γέρακα και κατά διαστήματα αντιπρόεδρος και Γραμματέας των αθλητικών ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ και ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο.

• Έχει λάβει μέρος σε πολλά Συνέδρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει εισηγηθεί προτάσεις για επίλυση προβλημάτων που αφορούν την Αν. Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.