Φώτης Κουβέλης,Γιώργος Καμίνης,Γρηγόρης Ψαριανός:Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε οξυμένο πολιτικό περιβάλλον

Την υποβάθμιση της σημασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών από τα άλλα κόμματα, κατήγγειλαν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής Γρηγόρης Ψαριανός και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας νωρίτερα σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι είναι λογικό οι αυτοδιοικητικές εκλογές να στέλνουν πολιτικά μηνύματα, αλλά δεν πρόκειται για δημοψήφισμα.

Πρόβλεψε ότι θα διεξαχθούν σε οξυμένο πολιτικό περιβάλλον, γεγονός που οφείλεται και στην οικονομική κρίση, ωστόσο η χώρα έχει να αντιμετωπίσει κρίσιμα προβλήματα που απαιτούν την προσήλωση της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την ανεργία, τονίζοντας ότι οι προοπτικές είναι δυσοίωνες, καθώς το πρόβλημα κλιμακώνεται και θα οδηγήσει σε δραματικές καταστάσεις.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στον κ. Καμίνη και τον κ. Ψαριανό, ενώ έκανε λόγο για μια «γκρίζα Αθήνα που δεν μας αξίζει».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί την κ. Μπιρμπίλη και τον κ. Χρυσοχοίδη για να πληροφορηθεί ποιό είναι το πρόγραμμα της κεντρικής εξουσίας για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να συζητηθεί το θέμα των μεταναστών υπό το πρίσμα της οργανωμένης εγκληματικότητας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι Έλληνες είναι αυτοί που την καθοδηγούν και όχι μετανάστες.

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε την Αθήνα πόλη που καταρρέει με ένα δήμο να αδρανεί και κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη για «εξαπάτηση και χειραγώγηση της κοινής γνώμης», παρουσιάζοντας δήθεν έργα στην Αθήνα στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής πολιτικής ασύλληπτων διαστάσεων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.