Κάππος Κωνσταντίνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο νέο δήμο Παλλήνης με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας"

Iατρός Καρδιολόγος – Διευθυντής Ε.Σ.Υ

Γεννήθηκε στο Νεοχώριο Ζαχάρως Ηλείας το 1955. Το 1972 τελείωσε το Λύκειο Αρρένων Ζωγράφου και τον ίδιο χρόνο μετά από εξετάσεις γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1978 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού επί 26,5 μήνες και στην συνέχεια στο Αγροτικό Ιατρείο της ακριτικής Κάσου. Το 1987 απέκτησε την ειδικότητα της Καρδιολογίας από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Από το 1989 είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1988 μέχρι σήμερα υπηρετεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας , σήμερα με τον βαθμό του Διευθυντή στο Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός», Α’ Καρδιολογική Κλινική .Την περίοδο 1991-1992 εκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Maastricht – Ολλανδία, στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία και τεχνητή βηματοδότηση της καρδιάς. Στην διάρκεια της μακρόχρονης νοσοκομειακής καριέρας του έχει επιτελέσει χιλιάδες επεμβάσεις στον τομέα του (βηματοδότες, απινιδωτές, ablations) και έχει αναπτύξει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά , πολλές ομιλίες και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Από το 1998 είναι Fellow of the European Society of Cardiology και Fellow of the European Heart Rhythm Society. Είναι κάτοικος του Γέρακα από το 2000, είναι παντρεμένος με την Κα. Άννα Βασιλάκη και πατέρας 2 παιδιών της Ντόρας 25 ετών και του Γιώργου 22 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.