Δεκάδες απολύσεις στήν πολυεθνική εταιρεία Coca-Cola

Σε δεκάδες απολύσεις προχωράει τις τελευταίες ημέρες η πολυεθνική εταιρεία Coca-Cola στην Ελλάδα όταν την ίδια στιγμή η εταιρεία παραμένει κερδοφόρα και ανεπηρέαστη απο την κρίση αφού τα 'νούμερα' συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά!
Αν τέτοιες εταιρείες στο όνομα της κρίσης κάνουν απολύσεις χωρίς την παραμικρή αντίδραση απο την Κυβέρνηση... τότε τι θα κάνουν όσες έχουν πραγματικό πρόβλημα?

Είναι φανερό οτι η εταιρεία εκμεταλλεύεται την κρίση και προχωρεί σε μαζικές απολύσεις, παρά τα σημαντικά κέρδη που εμφανίζει.

Την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει και το Σωματείο τους προκειμένου να καθορίσει την στάση που θα τηρήσουν στο εξής.
 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.