Οι Ρομπέν του μετρό...

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του  Alpha, «η ανταλλαγή εισιτηρίων χέρι με χέρι, στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει εξελιχθεί σε κίνημα αλληλοβοήθειας, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης». Και οι επιβάτες που συνηθίζουν να συμπεριφέρονται έτσι στο μετρό, ονομάστηκαν Ρομπέν του μέσου. Το ρεπορτάζ που ακολούθησε διεξήχθη φυσικά σε στάσεις του μετρό και του ΗΣΑΠ και το επιβατικό κοινό έδειξε να ασπάζεται την εν λόγω πρακτική. 

Η ύπαρξη αυτών των ιδιόμορφων Ρομπέν, προφανώς και ζημιώνει οικονομικά τη διαχειρίστρια εταιρία, που έχει από καιρό ανακοινώσει πρόστιμα από 150 μέχρι 500 €, για όποιον διαθέτει το επικυρωμένο του εισιτήριο αλλά και για όποιον το επαναχρησιμοποιεί.           

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παρτο αυγο και κουρευτο θαλεγε ο λαος τα κινηματα δεν γινονται με την ανταλλαγη των εισιτηριων και θεωρα οτι σωστο ειναι ο καθενας να πληρωνει ο ιδιος τη μεταβαση του με τα μεσα μαζικης μεταφορας ας κανουμε εμεις οι Ελληνες κινηματα πιο ουσιαστικα οπως για τα χρεη μας που δεν ειναι επιλογη δικη μας την Εθνικη μας ταυτοτητα κλαι τοσα αλλα επικαιρα και καυτα που μας αποασχολουν και ανησυχουν σαν λαο η ανταλλαγη εισιτηριου θα ηταν το τελευταιο που θα με απασχολουσε αλλα πρεπει να κυταμε,ναστε καλα

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.