Κλείνουν με... κάγκελα τους δρόμους της Αθήνας

Κλείνουν με... κάγκελα τους δρόμους!

Την ώρα που οι «Αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται για αποκλεισμό του Κοινοβουλίου, η αστυνομία λαμβάνει μέτρα ούτως ώστε κανείς να μην μπορεί να το προσεγγίσει.



 Ήδη έχει τοποθετηθεί στους δρόμους ένα μεταλλικό... τείχος ενώ ολοένα και πληθαίνουν οι άνδρες των ΜΑΤ και οι κλούβες.
Το κέντρο έχει ήδη κλείσει και η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αμαλίας από Συγγρού, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον και στην Ακαδημίας από την Κανάρη. Παράλληλα ελέγχονται και οι κάθετοι δρόμοι, από την πλευρά του Κολωνακίου.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.