Ομοσπονδία Γονέων Αν.Αττ.: Για μια ακόμη φορά η ψευτοπολιτική, υπερίσχυσε της ουσίας.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
omosp_anattikis@goneis.org, http://www.goneisanattikis.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για μια ακόμη φορά η ψευτοπολιτική, υπερίσχυσε της ουσίας.

Με πρόσχημα την ενημέρωση στα θέματα παιδείας στον ενιαίο Δήμο Παλλήνης (Ανθούσα, Παλλήνη και Γέρακας ), καλέστηκαν στο Δημαρχείο εκπρόσωποι των νέων συλλόγων γονέων σε συνάντηση την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο.
Η αθρόα συμμετοχή, έδειξε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων να εκθέσουν αλλά και ν ακούσουν κάτι το διαφορετικό . Στην πραγματικότητα, όπως μεθοδεύτηκε η διαδικασία  ο χρόνος αναλώθηκε στην περιγραφή κυρίως κατασκευαστικών μικροπροβλημάτων που καταγράφονται συχνά και από τους διευθυντές των σχολείων, αλλά και από τις επιστολές των έως τώρα συλλόγων γονέων που σπάνια λαμβάνονται υπ όψη.

Οι παρευρεθέντες εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας  Ενώσεων συλλόγων Γονέων Αν. Αττικής εντόπισαν εξ αρχής και επί της διαδικασίας ότι η συνάντηση οδηγούνταν σε φιάσκο και δημόσιες σχέσεις, ενώ ο κοινός εκπρόσωπος των ΔΣ των δύο Ενώσεων που λειτουργούν ακόμη στις δημοτικές ενότητες (πρώην Δήμους Παλλήνης και Γέρακα), ανέπτυξε το πλαίσιο των αιτημάτων όπως είχαν αποσταλεί έγκαιρα στο γραφείο Δημάρχου και είχαν μοιραστεί σε φωτοτυπίες σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Λυπούμαστε πραγματικά που η νέα δημοτική αρχή με τους έμπειρους συνεργάτες της ακολουθώντας την πεπατημένη τακτική, δεν μπόρεσε να κάνει συζήτηση επί της ουσίας και  αντιλαμβανόμενη ότι  στην κρίσιμη οικονομική και ψυχολογική συγκυρία που διανύουμε οι σταράτες κουβέντες και η δρομολόγηση λύσεων είναι αυτή που μας λείπει και όχι η περιγραφή των προβλημάτων με σάλτσα τις μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις του παρελθόντος.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΡΟΜΠΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.