Αυτό το φίδι είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο... Προσοχή στους διπρόσωπους ανθρώπους

Οι επισκέπτες στην έκθεση παράξενων ζώων στην Βασιλεία της Ελβετίας έχουν την ευκαιρία να δουν ένα μοναδικό  δικέφαλο φίδι το οποίο πάσχει και από αλμπινισμό (γενετική ανωμαλία του δέρματος που προκαλεί την απουσία της μελανίνης). 


Ο ιδιοκτήτης του φιδιού, Tom Beser, εξηγεί: “Υπάρχουν μόλις οκτώ δικέφαλα φίδια στον κόσμο των οποίων την ύπαρξη γνωρίζουμε, όμως το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό φίδι που είναι και δικέφαλο και αλμπίνος.”

Το εν λόγω ερπετό ανήκει στο είδος Thamnophis marcianus, κοινώς “Garter snakes”, ενώ είναι μη δηλητηριώδες και εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.