Παλλήνη: Νεό blog και η ενημέρωση στο διαδίκτυο καλά κρατεί ...

Ένα νέο blog ανέβηκε στον κυβερνοχώρο πριν λίγες ημέρες. 
Με μια πρώτη ματιά εκτιμάμε ότι θα ασχοληθεί με την Παλλήνη από το όνομα αλλά και αφού όλες του οι αναρτήσεις  μέχρι στιγμής αφορούν την ενημέρωση των πολιτών του Νέου Δήμου Παλλήνης.
Σε ανάρτηση του, το Σαββάτο 12 Φεβρουαρίου 2011 κάνει λόγο για γνωστό επιχειρηματία και επι χρόνια Δημοτικό Σύμβουλο του Δημοτικού διαμερίσματος της Παλλήνης. 
Για την ακρίβεια αναφέρει  ότι ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ... ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ!!!!!!!!
Χαρακτηρίζοντας μάλιστα και την παράταξη του με το σχόλιο ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ ;;;;;;;;   
Εμείς ως Pressing News δεν αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση ούτε αναφέρουμε το όνομα του Συμβούλου κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας, γιατί με τις έως τώρα πληροφορίες μας, η πραγματική εικόνα είναι διαφορετική ...
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την πηγή της ανάρτησης για να μη χρεώσουμε ή πιστώσουμε (ανάλογα πως βλέπουμε την είδηση) κανένα άλλο blog ... όπως πράττουν άλλοι ...    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.