Άνοδος 5,58% στις 1.309,46 μονάδες το Χ.Α.Α.

Άλμα 5,58% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εν μέσω πληροφοριών για το ενδεχόμενο χορήγησης νέου δανείου στην Ελλάδα.Συγκεκριμένα, o γενικός δείκτης έκλεισε στις 1.309,46 μονάδες, ενώ η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 160,73 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά κινήθηκε η πλειονότητα των επιμέρους κλαδικών δεικτών, με εξαίρεση τους κλάδους Υγείας (-2,65%), Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,73%) και Χημικών (-0,26%).

Μεταξύ των μεγάλων κερδισμένων ήταν ο τραπεζικός κλάδος, με το σχετικό δείκτη να ενισχύεται κατά 9,19%.


Από το σύνολο των μετοχών που διακινήθηκαν, 130 κατέγραψαν κέρδη, 37 υποχώρησαν και 35 παρέμειναν αμετάβλητες.
NAFTEMPORIKI.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.