Την επόμενη Παρασκευή θα κυκλοφορήσει ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ



Επιστρέφει στην κυκλοφορία ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη  προκάλεσε σε πολλούς Δημότες της Παλλήνης η παραλαβή μετά από πολύ καιρό στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου τους  e-mail, από την τοπική εφημερίδα ΝΕΟΛΟΓΟΣ  με θέμα:  "Παραιτήθηκε ο κ. Σπύρος Κωνσταντάς από το αξίωμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης".


Εμείς σημειώνουμε το σχόλιο που συνοδεύει την είδηση και το αναδημοσιεύουμε αυτολεξεί...
 ·        Το ιστορικό της εξέλιξης και όλα όσα συνέτειναν στην διαμόρφωση του νέου σκηνικού στο χώρο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, στον ΝΕΟΛΟΓΟ που αποκαθιστώντας την εβδομαδιαία περιοδικότητά του, κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή.


Το http://pressingnewsgr.blogspot.com/ εύχεται  την "καλή επιτυχία" στην προσπάθεια που καταβάλει η εφημερίδα, για την ενημέρωση των πολιτών της Ανατολικής Αττικής, μέσα στον κυκεώνα της οικονομικής ύφεσης αλλά και της εκτεταμένης παραπληροφόρησης των μεγάλων Μ.Μ.Ε.        

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.