Παλλήνη : Νέα στοιχεία για το χτύπημα με μαχαίρι στη Κάντζα.


Το Pressing News έλαβε σήμερα ένα νέο επώνυμο e-mail για το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής. 
Το δημοσιεύομε  όπως ακριβώς το λάβαμε, και ευχόμαστε θερμά περαστικά στον άτυχο νεαρό. 
Δημότες και Κάτοικοι ζητούν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους έτσι ώστε παρόμοια περιστατικά να μη ξανασυμβούν.   

   
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 03¨00...2 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ..ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΟΠΛΟ..ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ....ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ..ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ..ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...  

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΙΛ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΜΕΣΑ ΔΙΩΡΘΟΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ..ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.