Ραφήνα: Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με το 1/3 των μελών του για το ΚΕΛ


Ραφήνα, 16 Απριλίου 2011
Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Στέφο,
Κοινοποίηση: Δήμαρχο Ραφήνας- Πικερμίου κ. Γιώργο Χριστόπουλο
Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ. Α. Κεχαγιόγλου, κ. Χ. Τσαλαπατάνη, κ . Γ. Μερτίρη

Θέμα: Αίτημα για Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου από το 1/3 των μελών του.


Κύριε Πρόεδρε,
Βάση του άρθρου 67 του νόμου Καλλικράτη αλλά και βάση του εσωτερικού κανονισμού του Δ.Σ. άρθρο 4/ εδάφιο Β, οι παρακάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι και αποτελούν το 1/3 των μελών του Σώματος, παρακαλούμε όπως εντός 6 ημερών από την υποβολή της αίτησης μας, συγκαλέσετε Δημοτικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα:


1. Πλήρης ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία Τοπικού ΚΕΛ. Λήψη απόφασης για την εκπόνηση και κατάθεση της ανάλογης περιβαλλοντικής μελέτης και αναμόρφωση του προϋπολογισμού.


2. Ενημέρωση και συζήτηση επί των τεχνικών προδιαγραφών του Τοπικού ΚΕΛ Ραφήνας – Πικερμίου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, την μηχανικό του τεχνικού μας τμήματος κ. Σκαμάγκα και τον μελετητή της εταιρίας που πραγματοποίησε την μελέτη. Λήψη απόφασης για οποιαδήποτε ενέργειά μας θεωρηθεί αναγκαία και απαιτητή σε σχέση με τις προηγηθείσες ενημερώσεις.


3. Ενημέρωση, συζήτηση και απόφαση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σχεδίου που προωθεί και υλοποιεί η ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων-Ραφήνας στη θέση Πλατύ Χωράφι


Με εκτίμηση,
Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Ανδρέας Κεχαγιόγλου
Γιώργος Μερτίρης
Ξηντάρας Κωνσταντίνος, Τόκα – Πετσοπούλου Αμαλία
Πιστικίδης Βασίλης
Τσεβά – Μήλα Δήμητρα
Μισοκοίλης Δημήτριος
Αρβανιτίδου Θωμαϊς
Φαφούτης Δαμιανός
Παλπατζής Αντώνιος

Ο Καταθέτων το αίτημα :Γιώργος Μερτίρης Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.