Ο Ανασχηματισμένος Πάγκαλος προκαλεί τους Αγανακτισμένους


Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, πιο προκλητικός από ποτέ, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, χαρακτήρισε «τραμπούκους» τους αγανακτισμένους πολίτες και «αθλιότητες» τα όσα πράττουν έξω από τη Βουλή, ενώ υπέδειξε για ακόμη μία φορά το ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις μεγάλες συγκεντρώσεις στις πλατείες. 
Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «5 και 10 άτομα, που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, δεν αποτελούν το σύνολο των πολιτών».
Προφανώς, κύριε Πάγκαλε, πρέπει να αλλάξετε γυαλιά, γιατί η μυωπία σας μάλλον έχει ανέβει κατά πολύ… 10 άτομα, εσείς είδατε μόνο έξω από τη Βουλή; 
Μήπως και οι εικόνες με όλους τους δρόμους γεμάτους και τον κόσμο να φτάνει την τελευταία φορά ακόμη και το 1.000.000, ήταν προϊόν φωντομοντάζ;
 Διαψεύδετε τα αυτιά μας τόσο καιρό, αρνούμενος ότι μας είπατε «λεφτά υπάρχουν», διαψεύδετε τώρα και τα μάτια μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.