1Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλαδική Σύσκεψη Στελεχών του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών την Παρασκευή 24 Ιουνίου στον πολυχώρο «Αθηναϊς» στο Βοτανικό. Στελέχη από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην 1η αυτή οργανωτική και πολιτική διαδικασία του κινήματος καταθέτοντας τις απόψεις τους τόσο για τους τρόπους της καλύτερης δυνατής οργάνωσης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών ώστε οι απόψεις του να φτάσουν σε όλη την κοινωνία όσο και επί των κρίσιμων ζητημάτων της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας. Την έναρξη των εργασιών της σύσκεψης κήρυξε με την ομιλία του, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιάννης Δημαράς. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του υπεύθυνου του Οργανωτικού Σχεδιασμού κ. Βασίλη Οικονόμου, των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και πληθώρα στελεχών που εκπροσώπησαν τις ομάδες στήριξης που έχουν συσταθεί στην Αττική και στη χώρα γενικότερα.
Το συμπέρασμα της 1ης Πανελλαδικής Σύσκεψης Στελεχών του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών συνοψίζεται στα εξής:

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.