Ο Δήμος Παλλήνης αντί να συμπαρασταθεί, συνεδριάζει


ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/06/2011


Την ημέρα που όλη η Ελλάδα απεργεί εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του «νέου μνημονίου» μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας ο Δήμος Παλλήνης όχι μόνο δεν στηρίζει την απεργία όπως άλλοι δήμοι αλλά καλεί και την επιτροπή ποιότητας ζωής να συνεδριάσει.
Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο δήμαρχος κος Ζούτσος http://www.gerakas.gr/Default.aspx?id=3271&nt=108&lang=1


Κινητοποιήσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2000412
 
Τη συμμετοχή της στην 48ωρη γενική απεργία έχει ανακοινώσει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία σε χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά κινητοποιήσεων.
Συγκεκριμένα αποφάσισε την έναρξη των κινητοποιήσεων από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 στις 12.00 το βράδυ με το κλείσιμο των Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής (Αττική) και Μαυροράχης (Θεσσαλονίκη), εκφράζοντας την αντίθεσή της στις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ προγραμματίζει καταλήψεις σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου. 


Γιώργος Λάιος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.