ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ …για τον Φίλιππο Πετσάλνικο.


Απίστευτο και όμως πραγματικό …ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ …

Αυτό που θα σας περιγράψουμε είναι απόλυτα βεβαιωμένο και συνέβη εχθές στα εξωτερικά Ιατρεία της Σωτηρίας στον ασθενή κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Ναι-Ναι… στον Πρόεδρο της Βουλής… που μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Δευτέρας και  νοσηλεύεται ακόμα στην  Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Όταν  λοιπόν ο πρόεδρός της Βουλής των Ελλήνων  έφτασε στο νοσοκομείο και εισήχθη στα εξωτερικά ιατρεία, έπρεπε να θερμομετρηθεί.
Δυστυχώς όμως τα εξωτερικά ιατρεία ενός από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας δεν διέθεταν θερμόμετρο, έτσι γνωστό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του νοσοκομείου, αναγκάστηκε να αναζητήσει θερμόμετρο το οποίο και τελικά αγόρασε από εφημερεύων φαρμακείο της περιοχής …


Το μείζων όμως γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση των παρευρισκομένων ασθενών και των συνοδών τους, ήταν η ιδιαίτερη μεταχείριση προτεραιότητας που επιφύλαξαν οι γνωστοί κομματικοί του φίλοι που τον υποδέχθηκαν . 


Αυτό το γεγονός  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ ακόμη και αυτούς που βρίσκονταν στα φορεία,  ενώ υποχρέωσε  τους συνοδούς του κ. Πετσάλνικου να επιλέξουν την ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ των εξωτερικών ιατρείων για την μεταφορά του στην κλινική, έτσι ώστε να αποφευχθούν  νέες αποδοκιμασίες.             

Εμείς δεν κάνουμε  έρευνα για τα δημοσία νοσοκομεία του 2011 αφήνουμε εσάς τους αναγνώστες της παραπάνω είδησης να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Ενώ σημειώνουμε με έμφαση ότι  τον κ. Πετσάλνικο επισκέφθηκε  στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.