Ψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο

Προσέρχονται σιγά -σιγά οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής και όχι στην αίθουσα της Γερουσίας όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αφού εκτιμήθηκε τελικά, ότι η διάρκεια της συνεδρίασης μπορεί να κρατήσει πέραν της 7:00 μ.μ. όπου έχει προγραμματισμένη Κ.Ο. και η Νέα Δημοκρατία στην αίθουσα της Γερουσίας.

Επίσης πριν λίγο ψηφίστηκε στην αρμόδια  επιτροπή της Βουλής και επί της αρχής το Μεσοπρόθεσμο μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ...          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.