Εκτορας Νασιώκας:Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ


Νέα παραίτηση βουλευτή ΠΑΣΟΚΔεύτερη παραίτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.
"Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από την έδρα που κατέχω", είπε ο Εκτορας Νασιώκας από το βήμα της Βουλής, αναφέροντας ότι στόχος της κίνησής του είναι "να ανατραπεί το σημερινό αδιέξοδο".
Ο βουλευτής Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: "Για το λόγο αυτό θα καταθέσω την επιστολή παραίτησής μου στο προεδρείο αμέσως μετά".
Ο Εκτορας Νασιώκας σημείωσε: "το μέλλον των παιδιών μας βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο [...] Τιμώ την ψήφο των πολιτών της Λάρισας, θα πάω εκεί, θα κάνω ομιλία και σε αυτούς θα παραδώσω την έδρα", είπε χαρακτηριστικά.
Λοβέρδος: Να μείνουμε όρθιοι
Η πρώτη αντίδραση για την παραίτηση Νασιώκα ήρθε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος αμέσως μετά την τοποθέτηση του βουλευτή Λάρισας, ζήτησε και έλαβε το λόγο από το βήμα της Βουλής.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι. Η χώρα θα βρει το δρόμο της. Δεν θα υπάρξει το παραμικρό κενό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Λοβέρδος.
Παρέμβαση Κακλαμάνη
Τον λόγο ζήτησε και πήρε, μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, για να τονίσει, αναφερόμενος στην παραίτηση του βουλευτή Λάρισας:

"Δεν υπηρετούμε την πατρίδα αποχωρούντες. Την υπηρετούμε από εδώ, που μας έστειλε ο λαός",

"Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στον λαό μέχρι τις προσεχείς εκλογές να εκτελούμε τις εντολές του", τόνισε με έμφαση ο Απ. Κακλαμάνης.

Ωστόσο, η παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής, προκάλεσε νέα τοποθέτηση του Εκ.Νασιώκα, ο οποίος τόνισε απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη, ότι ο λόγος που παραιτήθηκε είναι ότι "τις τελευταίες ημέρες επλήγη η σοβαρότητα και η αξιοπρέπειά ΄μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.