Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος του Σκάι Τάσος Τέλλογλου

Έδειραν τον Τέλλογλου στην Αθήνα
Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος του Σκάι Τάσος Τέλλογλου που είχε κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για να καλύψει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι ο δημοσιογράφος δέχτηκε λεκτική επίθεση και του εκτόξευσαν προς το μέρος του μπουκάλια και καφέδες. Στην προσπάθειά του να αποφύγει το πλήθος που πλησίαζε με άγριες διαθέσεις δεν τα κατάφερε, κάποιος τον πρόλαβε και τον χτύπησε στο πρόσωπο ενώ έχασε την ισσοροπία του και χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι.
Στο σημείο επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και αυτή την ώρα αναμένεται ασθενοφόρο που θα τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.