Ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ σενάριο για να περάσει το μεσοπρόθεσμο.


Θα το περάσει σαν πράξη νομοθετικού περιεχομένου ώστε να μην χρειαστει να βασιστεί σε νόμο. (Ο κύριος Κασιμάτης σωστά το έθεσε στο Κόντρα πριν από λίγο, αλλά το σενάριο εντέλει είναι αυτό, δηλαδή πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι νομοθετικό διάταγμα)
Ένα απο τα εφιαλτικά ύπουλα σενάρια για τις κινήσεις Παπανδρεου αποκαλύπτει σήμερα το ΟΛΎΜΠΙΑ.
Η αυριανή έκτακτη συνάντηση Παπούλια – Παπανδρεου εγείρει πολλα ερωτηματικά και φουντώνει τα σενάρια εκλογών.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός μπορεί να κάνει άλλη μια κίνηση – ΜΑΤ για την καταστροφή της χωρας.
Πηγαίνει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο με νομοθετικό διάταγμα και κλείνει τη Βουλή. Έτσι, μέσα σε 60 μέρες η οποία κυβέρνηση προκύψει θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Η κύρωση του συνεχίζει το αντισυνταγματικό μνημόνιο, η δεν το επικυρώνει χρεοκοπωντας τη χώρα.
Το γεγονός ότι δεν πρόκειται να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση περιπλεκει τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.