Μίκης Θεοδωράκης: Κλήση από τη δημοτική αστυνομία "ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ" ?


Εμμένοντας στην απόφασή του να μην παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους για τη συγκέντρωση της "Σπίθας", ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνει ότι δεν καταλαβαίνει το "νταηλίκι".
"Εγώ τον σέβομαι τον Θεοδωράκη. Το νταηλίκι όμως ότι "θα πάω και θα την καταλάβω" δεν το καταλαβαίνω. Είναι λίγο περίεργο", επισήμανε, έχοντας αντιπροτείνει να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στη Νέα Παραλία ή στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς.
Σημείωσε μάλιστα ότι ακόμα και αν ο Μίκης Θεοδωράκης καταλάβει την πλατεία δεν μπορούν να αντιδράσουν παρά μόνο να του κοπεί μια κλήση από τη δημοτική αστυνομία για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου.


Απόσυρση συμμετοχής Μυλόπουλου
Σε ό,τι αφορά τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Γιάννη Μυλόπουλου, που αρχικά είχε συμφωνήσει να προλογίσει τον Μίκη Θεοδωράκη, απέσυρε τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση.
"Επειδή βρέθηκα, παρά τις αρχικές συνεννοήσεις, προ τετελεσμένων γεγονότων τόσο ως προς τη μορφή, όσο και ως προς το περιεχόμενο της εκδήλωσης, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να αποσύρω τη συμμετοχή μου από αυτή", σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.