Ντίνος Βρεττός: Δείτε και ακούστε τι προτείνει για να βγούμε από το αδιέξοδο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο έντονος προβληματισμός της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας πρέπει να καταλήξει σε κάτι πιο ουσιαστικό και ελπιδοφόρο από ότι μερικές οριακές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο.
Για αυτό προτείνω :
Παραίτηση των μελών της  Κυβέρνησης  και αντικατάσταση  υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία με προτεραιότητα εκείνο της Οικονομίας , με πρόσωπα και εκτός   Κυβερνώντος κόμματος , αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους και ευρύτερης δυνατής αποδοχής.
Η αποδοχή των όποιων όρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ,πρέπει να γίνει με τη νέα Κυβέρνηση, που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής  τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των ακόμη επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ , όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία  διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της Ευρωζώνης.
Είναι επίσης αναγκαία η δέσμευση της νέας Κυβέρνησης με συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, που να υπερβαίνει το μεσοπρόθεσμο και την Τρόικα.
Αν αφήσουμε τις αλλαγές για μετά το μεσοπρόθεσμο ,θα μπούμε σε μια διαδικασία πιέσεων μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο η ακόμα και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε , το πιθανότερο σε εκλογές που δεν αποκλείεται  να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα. πηγή 

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε τι είπε στο radio9 o Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην  Περιφέρεια  Αττικής  Ντίνος Βρεττός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.