ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Εξέταζε τον εαυτό του και ζήταγε λεφτά από το ΙΚΑ

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή γιατρό, αποκαλύπτει την ελληνική επινοητικότητα...
ή καλύτερα απατεωνιά.

Ιδιώτης γιατρός, συμβεβλημένος με το ΙΚΑ, εξέτασε τον... εαυτό του κι έστειλε τα απαραίτητα παραστατικά στο Ίδρυμα για να εισπράξει τα χρήματα. 

Το απίθανο αυτό περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Σχολιάζοντας ότι η κατάντια ορισμένων δεν έχει όρια.

Διευκρίνισε, όμως, ότι η περίπτωση αυτή αποτελεί εξαίρεση, αφού η πλειοψηφία των γιατρών του ΙΚΑ κάνουν έντιμα και συνειδητά τη δουλειά του. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά ας το αποδεχθούμε, αφού το είπε ο κ. διοικητής... Πάντως ο συγκεκριμένος γιατρός υπέβαλε τον εαυτό του σε ιατρικές εξετάσεις και ζήτησε να τους της πληρώσει το ΙΚΑ. 

Ασθενής ήταν και αυτός. Αθάνατη ελληνική πονηριά...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.