Δήμος Παλλήνης : Μια αποκλειστική είδηση που θα προκαλέσει ΣΟΚ.


Το PressingNews.gr Απαγορεύει αυστηρά την αναδημοσίευση της παρακάτω είδησης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 1/4/2012 και με όλες τις προφυλάξεις για πιθανές διαρροές, πέντε πρωτοκλασάτα στελέχη από όλες τις Δημοτικές  παρατάξεις του Δήμου Παλλήνης συναντήθηκαν σε σπίτι στο Γέρακα.

Οι συνομιλητές έλαβαν στις 00:05 π.μ. στο κινητό τους μήνυμα που τους καλούσε να είναι παρόντες σε μισή ώρα στο σημείο συνάντησης δίνοντας τους μάλιστα το σύνθημα και το παρασύνθημα…

Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχαν δύο άτομα ιδιωτικής εταιρίας security  με πολιτική περιβολή, που υποδέθηκαν τους προσκεκλημένους ρωτώντας τους το σύνθημα, ενώ στην είσοδο του όροφοδιαμερίσματος  ο ιδιόκτητης του ζητούσε το παρασύνθημα.

Στις 00:30 π.μ. και αφού μπήκε και ο τελευταίος καλεσμένος, ξεκίνησε η συζήτηση που ως αποκλειστικό θέμα είχε την επίσημη προσχώρηση όλων των Δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στην Δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας.
Τα πέντε στελέχη, αφού ανέλυσαν τις αντιδράσεις που πιθανόν να υπάρχουν στις ομάδες τους από συγκεκριμένους Δημοτικούς Συμβούλους, συμφωνήσαν να ξεκινήσουν τις  επαφές τους, αρχίζοντας μάλιστα από αυτούς που έχουν επανειλημμένα στηρίξει με τις ψήφους τους τη Δημοτική Αρχή στο πρόσφατο παρελθόν. 

Η πολιτική πλατφόρμα προσέγγισης θα στηριχθεί σε τρείς άξονές α) Η ενότητα των Δημοτών επιβάλει την κατάργηση της αντιπολίτευσης   β) Τα συμφέροντα των Δημοτικών ενοτήτων βρίσκονται στα μεγάλα έργα ιδιωτών στην πόλη και γ) η τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματός από την κατάργηση των Δημοτικών συμβουλίων και επιτροπών αποτελεί τη μοναδική σωτηρία από τη χρεοκοπία .

Εντυπωσιακή ήταν η τοποθέτηση ενός από τους παρευρισκομένους, όταν αναφερόμενος στην ανάγκη λειτουργίας ενός φιλικού προς το περιβάλλον πολύχώρου που θα λειτουργεί αποκλείστηκα με φωτοβολταικά ,γεωθερμία και βιολογικό καθαρισμό έξι βαθμίδων και θα περιλαμβάνει Διοικητικό μέγαρο,  καζίνο, ξενοδοχείο, αλλά και ένα εκθεσιακό κέντρο πρωτότυπων ερωτικών βοηθημάτων παγκόσμιας εμβέλειας.
Το συγκεκριμένο έργο των 300.000 τ.μ  θα στελεχωθεί από εργαζόμενες  μετανάστριες τρίτων χωρών που θα επιλεγούν με αυστηρά κριτήρια από τα νέα στρατόπεδα μεταναστών όλης της χώρας αλλά και από Έλληνες εργαζόμενους που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.   

Ενώ καταθέτοντας  προς επεξεργασία ένα επιχειρηματικό πλάνο 4500 σελίδων που θα εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις χρηματοδοτήσεις από τη φιλική προς την Ελλάδα Ευρωπαϊκή Ένωση σχολίασε χαρακτηριστικά … « Εμείς που έχουμε ως αποκλειστικό γνώμονα τη σωτηρία  του Παλληνιώτικου λαού από τη χρεοκοπία, δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση σε μικρές μειοψηφίες πολιτών του Δήμου  να ανατρέψουν αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο μας .
Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να γίνουμε Κερατέα».
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και οι συνδαιτυμόνες της πήγαν για ύπνο.

Υ.Γ. Έλληνες προσοχή αυτοί οι τύποι θα κυκλοφορούν και του χρόνου ανάμεσά μας

2 σχόλια:

Ανατολική Ακτή Αττικής είπε...

"δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση σε μικρές μειοψηφίες πολιτών του Δήμου να ανατρέψουν αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο μας.
Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να γίνουμε Κερατέα"
Αυτό θυμίζει φασισμό...ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα...

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.