Παλλήνη: Οι "Αγανακτισμένοι" συμμετέχουν στον αποκλεισμό της Βουλής (video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-6 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Η λαϊκή συνέλευση Παλλήνης δίνει ραντεβού στις 08.00 στο σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής απ' όπου θα κατευθυνθούμε στη συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Σοφίας για να αποτρέψουμε την είσοδο και την έξοδο βουλευτών στη βουλή. Πλάι μας θα είναι γειτονικές και λοιπές λαϊκές συνελεύσεις από ανατολικά και βόρεια προάστια.
Καλούμε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, σωματεία, ανέργους, συνταξιούχους, υπαλλήλους του Δήμου, να στηρίξουν όλοι τον αγώνα !
ΕΚΤΑΚΤΩΣ - ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΙΣ 19:30

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.